Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere bakılırsa ne kuruluşlarda yangın bapsı istismar etmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, normal fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere demetlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan yüksek bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı Montajı Elbette Yapılır? Her binanın sahip olduğu vadi ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir semtının açıkça olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangına karşı korunmakta size en çok hizmeti veren firmayı açıklıkştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe şayeste üretim yapmaktayız. Münasebetsiz halde yapmış olduğumız meselein medlulı kalmayacak ve insanoğlu muhatara göreceklerdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Sektör bünyesında kullanılır. Muhatara Yangın Çıkış Kapısı takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page